TicketSmart

Felsőzsolca Város Önkormányzata jóvoltából érkezik Josh és Betty, akik egy fergeteges élő koncerttel pezsdítik fel a hangulatot. Az est fénypontja az idén 20 éves jubileumát ünneplő, töretlen népszerűségnek örvendő Kowalsky meg a Vega. A fülbemászó pop-rock dallamokkal és könnyen érthető, mégis elgondolkodtató dalszövegekkel, a teltházas aréna koncertek után Felsőzsolcán is felrobbantják majd a színpadot.

Gyertek és érezzük jól magunkat, hiszen a Vegas Show Band egy egészen hajnalig tartó koncerttel táncoltat meg minket!

A nap folyamán színes programokkal várunk mindenkit június 24-én Felsőzsolcán a Sportpályán, a város egyik legnagyobb eseményén!

Gyertek el Ti is!

Jegyvásárlás

Felsőzsolcai lakosoknak: 1500 Ft

Nem felsőzsolcai lakcímmel rendelkezőknek: 3.000 Ft

A kedvezményes áron, felsőzsolcai lakosok számára értékesített jegyeket a karszalag átvételnél ellenőrizzük, lakcímkártya bemutatásával. Amennyiben nem sikerül igazolni a felsőzsolcai lakcímet, a helyszínen különbözeti jegy váltása kötelező.

Jegyek az online jegyértékesítést követően, a rendezvény napján a helyszínen válthatók.

A rendezvény 12 éves kor alatt, valamint 65 éves kor felett ingyenesen látogatható, ezt szintén ellenőrizzük a karszalag átvétel / beléptetés során.

A belépéshez mindenki hozza magával a kedvezményes jegy vásárlására jogosító hivatalos okmányát (lakcímkártya, személyazonosító igazolvány), azt a biztonsági személyzet ellenőrizni fogja!

Online jegyvásárlás 2023. június 23. 18:00-ig!

Vásárlásoddal egyidőben kijelented, hogy elfogadtad az Általános Szerződési Feltételeket, az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat, valamint a Felsőzsolca Város Önkormányzata által közzétett, www.felsozsolca.hu oldalon feltüntetett Házirendet. További információk, részletes program a rendezvényről Felsőzsolca Város hivatalos közösségi oldalán https://www.facebook.com/Felsozsolca.ph, valamint a weboldalán található. A programváltozás jogát fenntartjuk!

Kövess minket!

Facebook ( https://www.facebook.com/Felsozsolca.ph )

Instagram ( https://www.instagram.com/felsozsolcavaros/ )

Youtube ( https://www.youtube.com/@felsozsolcatv )

  • 2023. június 24. - 2023. június 25.
  • Felsőzsolca, Sport u. 1., Rendezvények Háza és Sportpálya